Met aandacht, en dat kunt u zien.

Renovatie

Bouwzorg, verzorgt uw vastgoed!

Wij zijn Bouwzorg. Dé specialist in onderhoud, herbouw en renovatie van vastgoed voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Door Bouwzorg in te schakelen bent u gegarandeerd van professioneel en vlot vakwerk, uitgevoerd door echte vakmensen. Onze werkzaamheden voeren wij altijd uit met aandacht voor de bewoners.

Renovatie

Uw verouderde pand een opknapbeurt geven? De oude badkamer een flinke metamorfose geven? De gevel in een nieuw jasje hijsen? De woning voorzien van isolatie? Daarnaast kunnen nieuwe regelgeving, hogere isolatie- en veiligheidsnormen en veranderende gebruiksbehoeften renovatie noodzakelijk maken. Voor al deze renovaties klopt u aan bij Bouwzorg. Met onze vakmensen maken wij uw vastgoed weer up-to-date.

Of het nu gaat om een complete renovatie of een gedeeltelijke renovatie, renoveren is ingrijpend. Vooral als er bewoners bij betrokken zijn. Bouwzorg streeft daarom altijd naar het zoveel mogelijk beperken van overlast voor bewoners. Zeker als er sprake is van een bewoonde situatie. Daarnaast stemmen wij onze planning af op de bewoners, niet andersom.

Gedeeltelijke renovatie

Bouwzorg maakt vastgoed graag nog mooier. Als er sprake is van oude elementen in het pand is het wenselijk om dit te vernieuwen. Dit kan zowel voor esthetische als voor financiële of duurzame redenen. Expertise en vakmanschap is hierbij essentieel. En laat Bouwzorg daarvoor nou de juiste partner zijn. Wij hebben de juiste vakmensen in huis om de verouderde elementen van uw vastgoed in oude glorie te herstellen.

Complete renovatie

Veel vooroorlogse panden zijn al enkele malen flink verbouwd om ze te laten voldoen aan de eisen van deze tijd. Soms is dat niet genoeg. In dat geval betekent dat vaak de sloop van het bestaande interieur. Hiervoor in de plaats komt een volledig nieuwe indeling en inrichting: nieuwe binnenwanden, nieuwe vloeren en plafonds en nieuwe installaties. Een complete renovatie dus. Zo blazen wij uw vastgoed nieuw leven in.

Contact

Waarom nog langer wachten?

OPDRACHT INPLANNEN