Met aandacht, en dat kunt u zien.

Herbouw

Bouwzorg, verzorgt uw vastgoed!

Wij zijn Bouwzorg. Dé specialist in onderhoud, herbouw en renovatie van vastgoed voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Door Bouwzorg in te schakelen bent u gegarandeerd van professioneel en vlot vakwerk, uitgevoerd door echte vakmensen. Onze werkzaamheden voeren wij altijd uit met aandacht voor de bewoners.

Herbouw

Stel: de indeling van een pand voldoet niet aan de eisen van de gebruiker, of misschien kan het rendement van het gebouw wel verbeterd worden door extra vierkante meters te creëren. In dat geval kunt u een beroep doen op Bouwzorg.

Wij begeleiden verbouw- en nieuwbouwtrajecten van begin tot eind. Van tekeningen maken en een bouwvergunning aanvragen tot de daadwerkelijke uitvoering. Ook als u al tekeningen heeft en alleen een goede partij zoekt om uw bouwplannen uit te voeren, staan wij voor u klaar.

Verbouw

Verbouwen gebeurt meestal om extra ruimte te creëren of de indeling van het pand eens goed aan te pakken. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, een aanbouw of het herindelen van bestaande ruimtes, Bouwzorg komt samen met u tot een gedegen plan. Het hele traject denken onze vakmensen met u mee, adviseren wij u over de benodigde vergunningen en helpen wij bij het ontwerp. Van A tot Z dus. Zo maken wij van elk project een succes.

Nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning bouwt u voor vele jaren. Maar bij het bouwen van een compleet nieuw huis komt veel kijken. Vaak valt er zoveel te kiezen dat het u kan gaan duizelen. Gelukkig is daar Bouwzorg. Onze vakmensen nemen uw zorgen uit handen. Door u van ontwerp tot uitvoering te begeleiden, helpen we u met het verwezenlijken van uw droomwoning. Alles voor een prachtig eindresultaat.

Contact

Waarom nog langer wachten?

OPDRACHT INPLANNEN