Met aandacht, en dat kunt u zien.

Onderhoud en reparatie

Bouwzorg verzorgt uw vastgoed

Wij zijn Bouwzorg. Dé specialist in onderhoud, herbouw en renovatie van vastgoed voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Door Bouwzorg in te schakelen bent u gegarandeerd van professioneel en vlot vakwerk, uitgevoerd door echte vakmensen. Onze werkzaamheden voeren wij altijd uit met aandacht voor de bewoners.

Onderhoud en reparatie

Gebouwen hebben onderhoud nodig. Dit kan planmatige kozijnvervanging zijn, maar ook een ad hoc klus zoals de reparatie van een lekkende goot. Een wisseling van huurders vraagt mogelijk om vernieuwing van keukens of badkamers.

Bouwzorg voert alle soorten onderhoud uit, zowel met eigen vakmensen als met gespecialiseerde onderaannemers. Voor standaardwerkzaamheden hebben wij vaste partners en voor bijzondere klussen schakelen wij een expert in. Wij regelen alles, zodat u er geen omkijken naar heeft. Zo ontzorgen wij u volledig.

Planmatig onderhoud

Bewoners willen snel geholpen worden en niet herhaaldelijk hoeven te vragen wanneer iets vervangen wordt. Bouwzorg zorgt ervoor dat onderhoud snel wordt uitgevoerd. Wij nemen altijd dezelfde dag nog contact op met de bewoner om een afspraak te maken voor herstel.

De norm bij Bouwzorg is One Time Fix. Niet alleen fijn voor de bewoner, maar ook kostenbesparend. Dit doen we door de juiste vragen te stellen en de klus bij de juiste vakmensen in te plannen. Daarnaast is er altijd een vaste volwassen vakman aanwezig op de werkplek.

Mutatie onderhoud

Bij het wisselen van de huurder/gebruiker is een complete verbouwing niet altijd nodig. Soms hoeft de woning of de kantoorruimte alleen maar even nagelopen te worden om te kijken of alles nog naar behoren functioneert. Wellicht zijn er uitsluitend enkele kleine reparaties nodig. Onze allround vakmensen kunnen deze werkzaamheden vlot en vakkundig voor u uitvoeren.

Bouwzorg is gewend om de leegstandperiode van mutatiewoningen zo laag mogelijk te houden. Bij een kleine mutatiewoning ronden wij de werkzaamheden binnen 1 week af. Voor een grote mutatiewoning hanteren wij een termijn van maximaal 3 weken. Om dit voor elkaar te krijgen starten we altijd met de werkzaamheden een dag nadat de woning leeg is komen te staan.

Bij mutatieonderhoud is het belangrijk om afspraken te maken. Bouwzorg heeft afspraken met verschillende toeleveranciers dat zij de meest voorkomende materialen die toegepast worden voor een bepaalde opdrachtgever op voorraad houden. Denk aan vloer- en wandtegels, maar ook aan ijzerwaren. Ook maken wij prestatieafspraken met onderaannemers.

Icidenteel onderhoud

Voor de vakmensen van Bouwzorg is geen klus te groot of te klein. Of het nu gaat om een forse lekkage of een kapotte ruit, bij incidenteel onderhoud is vaak haast geboden. In het geval van spoed of calamiteiten garanderen wij daarom een snelle afhandeling. Wij zijn altijd binnen 1 uur ter plaatse voor een reparatie of het treffen van een noodvoorziening.

Handyman

Een deur die slecht sluit, een kapotte lamp of een verstopte hemelwaterafvoer: voor kleine ongemakken en gebreken aan gebouwen kunnen wij een handyman leveren. Wij ontzorgen u tegen een concurrerend tarief.

Contact

Waarom nog langer wachten?

OPDRACHT INPLANNEN