Werkvoorbereider

Werkvoorbereider
Ben je werkvoorbereider of wil je doorgroeien tot werkvoorbereider en zoek je een fijne, uitdagende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als werkvoorbereider bij Bouwzorg in Alphen aan den Rijn ondersteun jij onze projectleiders en uitvoerders en werk je voor zowel zakelijke klanten en woningbouwverenigingen alsook voor particulieren. Voor jouw werkzaamheden krijg je een uitstekend salaris tussen de €2.523,- en € 3.848 per maand, een goede pensioenregeling en je komt direct in dienst bij Bouwzorg. Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder.

Jouw keuze
Als werkvoorbereider bij Bouwzorg in Alphen aan den Rijn mag je natuurlijk ook wat van ons verwachten:
•    Uitstekend salaris tussen €2.523,- en € 3.848,- per maand. (Afhankelijk van ervaring conform Bouw cao)
•    Goede pensioenregeling + veel zelfstandigheid en flexibiliteit
•    Recht op 25 vakantiedagen,15 roostervrije dagen en auto van de zaak
•    Telefoon, laptop en een contract direct in dienst bij Bouwzorg
•    Een team van 30 gezellige en betrokken collega’s

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider verzorg je de voorbereiding van het werk en begeleid je collega’s tijdens de uitvoeringsfase. Hierbij houd je rekening met de specifieke situatie, prioriteiten en klantbelangen binnen het project. Tevens maak je interne kostprijsberekeningen van kleine onderhoud- of renovatieprojecten.

En verder?
•    Je onderhoud contact met klanten en bouwt deze uit
•    Je verzorgt opnames, maakt kostprijsberekeningen en geeft advies
•    Je draagt zorg voor materiaal, planning, vergunningen en houdt meerwerk bij.
•    Je bewaakt de voortgang van het project en geeft aansturing waar nodig

Jouw kracht
Als werkvoorbereider bij Bouwzorg in Alphen aan den Rijn verwachten wij het volgende van jou:
•    Cijfermatig en commercieel inzicht. Door jouw analytische vaardigheden ben je in staat de beoogde resultaten te bereiken!
•    Mbo werk- en denkniveau richting Bouwkunde
•    Jij kent Excel en calculatiesoftware
•    Ervaring met projectmatig werken in onderhoud en renovatieprojecten
•    Goed inschattingsvermogen en klantgerichte instelling

Werken bij Bouwzorg
Bouwzorg is al geruime tijd gespecialiseerd in de zorg voor vastgoed. Dit doen wij professioneel en vakkundig. Samen met een team van bijna 30 enthousiaste en betrokken medewerkers voeren wij projecten uit in de Randstad. Ons hoofdkantoor bevind zich in Alphen aan den Rijn wat erg centraal gelegen ligt. Onze medewerkers komen ook voornamelijk uit de omgeving van Alphen aan den Rijn en Amsterdam.
Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk woningcorporaties en professionele vastgoedbezitters. Wij voeren voor hen jaarlijks meer dan 5000 reparatie opdrachten uit. Daarnaast voeren we verbouwings-, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit en doen we kleinschalige nieuwbouwprojecten.
Bouwzorg voert dus alle soorten van onderhoud uit. Wij doen dit zowel met eigen mensen als met gespecialiseerde onderaannemers. Hoe dan ook, wij regelen het! Voor standaardwerkzaamheden hebben wij vaste partners. Ons doel is dat de opdrachtgever er verder geen omkijken naar heeft. Dat is wat wij zien als ontzorgen. Ons klanttevredenheidscijfer doel ligt dan ook minimaal op een 8.

 

Pak het moment
Wil jij graag aan de slag als werkvoorbereider bij Bouwzorg in Alphen aan den Rijn? Wij verwelkomen jou graag in ons team! Solliciteer direct en eenvoudig. Binnen twee werkdagen krijg je een reactie.

Eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op met mij, Wendy. Via Whatsapp of bellen: 06-29321712.