Renovatie van het rijksmonument aan de Zeugstraat te Gouda

Vorig jaar heeft Bouwzorg de renovatie van het rijksmonument aan de Zeugstraat te Gouda gerealiseerd. De restauratie is met behoud van originele details uitgevoerd, maar wel voorzien van hedendaagse techniek. Het project is tot stand gekomen middels een bouwteam, om zo de wensen van de opdrachtgever, monumentenzorg en het budget goed op elkaar af te laten stemmen. Het bouwteam bestond uit: een directievoerder namens de opdrachtgever (Gesnet), een installateur voor de W-installatie (Loodgietersbedrijf W.J. Brugmans & Zn ) een installateur voor de E-installatie (T.S.Elektro), de architect voor de ontwerpen en bouwaanvraag (Ir. Frank Goppel Architecten), en monumentenzorg. Nuovo Antico heeft het ontwerp en uitvoering van de badkamers, tegelvloeren, toiletten en de gashaard op zich genomen. Het project is in 7 maanden gerealiseerd. Zie hier het eindresultaat van dit bijzondere project.