Allround Zelfstandig Timmerman

Allround Zelfstanding Timmerman 

Locatie: Alphen aan den Rijn / Amsterdam
Aantal uur: 40
Soort dienstverband: in overleg heb je uitzicht op een vaste aanstelling
Salaris: tussen € 3.250 en € 3.750 per maand afhankelijk van ervaring conform Bouw cao afhankelijk van ervaring
Vakantiedagen: Vrije tijd is belangrijk, daarom ontvang je 25 vakantiedagen en 15 roostervrije dagen

Je krijgt daarnaast: een goed uitgeruste bus van de zaak, telefoon, pensioenregeling  en heel veel vertrouwen en vrijheid.

De functie

Ben jij die zelfstandige en representatieve aanpakker die zoekende is naar een uitdagende baan als allround Timmerman bij een groeiend middel-groot bouw-onderhoudsbedrijf in de Randstad? Dan is werken bij Bouwzorg wat voor jou!

In het kort

  • Je werkt bij een middel-groot bouw en onderhoudsbedrijf met kantoor in Alphen aan den Rijn samen met een hecht team van betrokken medewerkers. Jouw klanten bevinden zich in de Randstad.
  • Je gaat zelfstandig op pad voor Bouwzorg met je eigen uitgeruste Bouwzorg bus binnen de Randstad. Deze zelfstandigheid en verantwoordelijkheid past jou heel goed.
  • Op locatie heb je veel contact met verschillende partijen. Opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers, collega’s, etc. Jij zorgt ervoor dat je in deze een visitekaartje bent voor Bouwzorg en zegt wat je doet en doet wat je zegt.
  • Je bent een vakman in hart en nieren en bent trots op je werk.Wat vragen wij
  • Aantoonbare ervaring als trotse allround timmerman
  • Goede communicatieve vaardigheden en een collegiale instelling
  • Zelfstandigheid, representativiteit en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Naast een LBO/MBO opleiding ben je in het bezit van VCA.

Wie is Bouwzorg

Bouwzorg is geruime tijd gespecialiseerd in de zorg voor vastgoed. Dit doen wij professioneel en vakkundig. Samen met een team van bijna 30 enthousiaste en betrokken medewerkers voeren wij projecten uit in de Randstad voor bijvoorbeeld woningbouw verenigingen maar ook particulieren. Ons hoofdkantoor bevind zich in Alphen aan den Rijn wat erg centraal gelegen ligt. Onze medewerkers komen ook voornamelijk uit de omgeving van Alphen aan den Rijn en Amsterdam.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk woningcorporaties en wij voeren dan ook jaarlijks talloze reparatie opdrachten uit. Daarnaast voeren we werkzaamheden uit bij mutatiewoningen, renovatie en nieuwbouwprojecten.

Bouwzorg voert dus alle soorten van onderhoud uit. Wij doen dit zowel met eigen mensen als met gespecialiseerde onderaannemers. Hoe dan ook, wij regelen het. Voor standaardwerkzaamheden hebben wij vaste partners. Ons doel is dat de opdrachtgever er verder geen omkijken naar heeft. Dat is wat wij zien als ontzorgen. Ons klanttevredenheidscijfer doel ligt dan ook minimaal op een 8.

Neem een kijkje op onze website: https://www.bouwzorg.nl .

Solliciteren!

Heb je interesse? Reageer dan graag via onderstaande contactgegevens en wij nemen spoedig contact met je op. Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie. Ook zullen wij naast een gesprek een referentie opvragen.

Eerst meer weten over de functie? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op met mij, Wendy. Via Whatsapp of bellen: 06-29321712.